1. Ja i moje drugie ja
3. Michał
4. Krystian
5. Caspa
6. SmG
7. Janosik (?)
8. Łukasz
9. Flacha
10. Wata
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Panowie... no wczoraj wyszła lipa totalna. Ja rozumiem, że każdemu może coś wypaść i nie przyjedzie. Ja jeżeli jestem w domu to jakoś sprawdzam forum, ale nie zawsze tak jest.
Zdziwiliśmy się lekko mówiąc jak było nas tylko 3... a hala zarezerwowana jak zwykle na 2h. Rozmawiałem wczoraj na ten temat i albo ustalamy jakies jasne reguły albo rezygnujemy wogóle. Dla nich to są pieniądze. Jest tyle chętnych na wynajęcie tej hali, że nie będa mieli problemu, żeby był ktoś na nasze miejsce.
Nasłuchałem się wczoraj trochę i trzeba coś ustalić.
to tyle w temacie.
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
A w ogóle gra ktoś po nas? Bo ja po wrześniowych meczach nikogo nie widziałem. Chyba, że oczy mi zmęczeniem zaszły. Łukasz. A może chodzi o nie dyspozycyjność czasową Pani, która otwiera nam halę i ją potem zamyka? Nie krępuj się i napisz. Jesteśmy dorośli i zrozumiemy. Szkoda by było, żeby zebrana ekipa się rozpadła z powodu problemów z dotarciem na 18.00 i zakorkowanym powrotem do domku. W poprzednim sezonie jak graliśmy na 19.30 nie było problemu z regularnością gry, a przerwy częściej były powodem wykorzystywania hali przez samorząd, niż brakiem chętnych do gry.
hala na Marysinie 1,5h grania za 183zł
terminy dostępne (ostatnie):
sobota 21-22:30
niedziela 19-20:30
pytanie kto by się reflektował, itd. umowa jest spisywana z osobą fizyczną, czyli zapewne w tym przypadku ze mną, wiadomo hala jest bliżej, łatwiejszy dojazd, parking duży, jest to pełno wymiarowa hala z trybunami, tak więc pisać robaczki kto chętny i załatwiamy hale bo czasu mało a nie chcemy, żeby termin przepadł
adres: Króla Maciusia 5a Gimnazjum jakieś tam :P
mapka dojazdu:
hala na Marysinie 1,5h grania za 183zł
terminy dostępne (ostatnie):
sobota 21-22:30
niedziela 19-20:30
pytanie kto by się reflektował, itd. umowa jest spisywana z osobą fizyczną, czyli zapewne w tym przypadku ze mną, wiadomo hala jest bliżej, łatwiejszy dojazd, parking duży, jest to pełno wymiarowa hala z trybunami, tak więc pisać robaczki kto chętny i załatwiamy hale bo czasu mało a nie chcemy, żeby termin przepadł
adres: Króla Maciusia 5a Gimnazjum jakieś tam :P
mapka dojazdu: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...c924b8a3bb96bd
dobra ustalone zacznynamy od 24.10
183zł za 1.5h w godz. 19-20:30
mamy umowę od 24.10 do 19.12 (co tydzień)
od nowego roku trzeba będzie spisać nową umowę ze szkołą
płatność raz w miesiącu przelewem na konto za wszystkie niedziele
Komentarz